lördag 2 januari 2010

Hur hittar man på hemsidan?

Hur hittar man i detta kaos av saker?

Jo, enklast genom sökfunktionen högst upp till höger. Skriv in det du söker efter - namn på en porslinsserie, på en formgivare eller en produkt, så kommer en lista att visas med de träffar ditt sök-kriterie givit!

Eller, genom funktionen "Etiketter". Etiketterna finns uppradade längre ner på höger sida - där finns en lång staplad lista under rubriken KATEGORIER! Här går att söka efter kategorier såsom vas, kristall eller lampa, eller efter formgivare såsom Mari Simmulson eller Bertil Vallién.

Först i listan ligger produktserier, vare sig det är keramik, kristall eller lampor - dessa inleds med ett understreck - exempelvis "_Anaconda, _Arena, _Atoll..." osv.

Sedan ligger övriga nyckelord vi givit respektive produkt - såsom typ av vara, formgivare och material.

När det gäller KERAMIK, som ju är vårt huvudområde, har vi gjort det enkelt för oss - vi har inte brytt oss om att kategorisera alla olika former av keramiska material, vilket innebär att stengodslera, keramiklera, piplera, fältspatsporslin och benporslin alla kort och gott benämns som "keramik" i våra etiketteringar av posterna!

Lycka till med navigeringen, och glöm inte att det endast är en bråkdel som hamnar på hemsidan - för aktuellt sortiment rekommenderas alltid butiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar